Stop Making Sense festival savršena je kombinacija sunca, mora, zabave i zvjezdane postave DJ-eva i bendova koji pokrivaju cijeli glazbeno-plesni spektar, od jazza, folka, latino glazbe do housea, techna preko reggaea, dubstepa i electra. Glazbeni program na rasporedu je od podneva do 6 ujutro svaki dan i noć, a u pauzi između kupanja na privatnoj plaži festivala, pića u Tiki baru ili obroka u jednom od obližnjih kvalitetnih restorana uvijek možete pogledati što se nudi na programu.

 

 


Stop making sense Festival pokrenuo je kolektiv klupskih i koncertnih promotora istomišljenika, koji tri dana i noći nude veliki izbor glazbenih užitaka. Mjesto događanja je kompleks na lokaciji Garden Tisno smještena u maloj uvali s vlastitom pješčanom plažom i mjestu na kojem se pruža pogled u plavi Mediteran. Glazbu potražite na jednom od dva stagea, onome koji se nalazi na samoj plaži gdje je plesni podij na otvorenom okupan valovima ili skrivenom manjem East staegu namijenjenom uživanju u vrhunskoj glazbi. Nakon ponoći zabava se seli noćni klub Barbarella koji je s ljubavlju obnovljen u stilu sedamdesetih, a tamo se možete zabaviti sve do zore. Zabavu možete potražiti i na brodovima koji isplovljavaju s festivalske lokacije.

Mjesto Tisno koje se nalazi na 10 minuta hoda od festivala je lišeno velikih hotela, lanaca restorana i trgovačkih centara. To je malo i prijateljski nastrojeno mjesto smješteno dijelom na otoku, a dijelom na kopnu s prekrasnim pogledom na more i ljepote Dalmacije.

Ovo uistinu jedinstveno i posebno mjesto gdje se možete opustiti, uživati, istraživati i razuzdati u blizini je zračne luke u Zadru (letovi Ryan Aira iz Londona, Edinburga, Dublina, Bruxellesa, Osla, Stockholma, Dusseldorfa i Frankfurta) i zračne luke u Splitu (letovi Easyjeta iz Londona, Bristola, Pariza, Amsterdama i Berlina). 

Pokaži galeriju